Kaart-spel.nl

Gezellig een kaartje leggen! Op Kaart-spel.nl vind je alles over kaart spelletjes en kun je online de beste kaartspelletjes spelen.

Kaartspellen

Wie is er niet opgegroeid met kaart spelletjes of gezelschapspellen thuis?

Van Hartenjagen, Toepen tot een ouderwets potje Poker of Pasjansen iedereen heeft het pakje met 52 speelkaarten wel eens op de keukentafel gehad voor een potje kaarten met vrienden of familie.

De geschiedenis van kaartspelletjes ligt zoals zoveel spellen in het Oude China. Al is de echte oorsprong van het kaart spel dat we nu kennen niet geheel te herleiden. Verondersteld wordt dat, omdat de Chinezen  het papier uitvonden. Het oudste kaartspel dateert uit de 17e eeuw. De oudste sporen van een kaartspel in Europa dateren van 1300-1400.

Maar de dagen van samen een pakje kaarten opentrekken en een spelletje kaart spelen zijn nagenoeg voorbij. Alleen Poker en Bridge zijn vandaag de dag nog immens populair  als kaartspel aan de ouderwetse tafel thuis of in het café.

Online kaart spelletjes daarentegen hebben een enorme vlucht gemaakt en je kunt geen spelletjes-website bezoeken of er is een sectie met kaart spellen. Er is werkelijk waar voor elk wat wils en de fanatieke kaarter kan zijn of haar hart ophalen op deze websites.

Je kunt met of tegen elkaar spelen, en de meeste sites zijn gratis. Op deze gratis online spelletjes  websites draait er voor een spel start even een korte reclame of een advertentie maar daarna kun je lekker ongelimiteerd kaartspelletjes spelen. Kortom, het gevoel van vroeger is misschien anders geworden maar niet minder leuk! Speel gewoon lekker gratis alle kaartspelletjes die er online te vinden zijn.

Thema door Anders Norén